Izbor za mis Republike Srpske u Bijeljini

Objavljeno: . u kategoriji Moda i ljepota

BIJELJINA - Za titulu mis Republike Srpske za ovu godinu sutra će se u Etno-selu "Stanišići" kod Bijeljine takmičiti 30 djevojaka.

Mis Republike Srpske

Na manifestaciji u hotelu "Moskva" u Etno-selu "Stanišići" od 30 djevojaka biće izabrano njih 12 koje će se plasirati u finalni izbor za mis BiH za 2012. godinu.

U muzičko-revijalnom dijelu učestvovaće pjevači Jelena Ristić, Slađana Delibašić, Plesni studio "101" iz Bijeljine, Plesni klub "Sebastijan" iz Brčkog, te mnogi drugi izvođači.

Voditelji programa biće Sanja Popović i Slađana Pejić.

U takmičenju će učestvovati Banjalučanke - Bojana Hercegovac, Lorena - Lola Sladojević, Sanja Vuković, Svetlana Kašić, Tamara Veleja i Tamara Stojanović, zatim Anja Đudurović iz Laktaša, te Milica Vrhovac iz Prnjavora.

Među učesnicama je i pet djevojaka iz Bijeljine - Dragana Stajić, Vesna Marković, Danica Sofrenić, Suzana Blagojević i Slavojka Lukić.

Za laskavo priznanje takmičiće se i Glorija Vujičić i Zorica Šekarić iz Trebinja, Teodora Sušić iz Gacka, te Aleksandra Savić i Milica Subotić iz Doboja.

Jelena Lukić iz Brčkog, Tamara Kosić i Jelena Jović iz Modriče, Dajana Perišić iz Foče, Aleksandra Klačar sa Pala, Jovana Đurić iz Bratunca i Jelena Maksimović iz Lopara - neke su od učesnica.

U izboru će učestvovati i Jovana Grahovac (Mrkonjić Grad), Bogdana Unčanin (Šipovo), Branka Marić (Jezero), te Aminka Sivac i Aleksandra Dukić (Prijedor).

Modni dizajneri Svjetlana Vučković i Edina Osmančević obezbijedile su svečane večernje haljine za 12 superfinalistkinja.

Oficijelna odjeća za mlade izbora za mis Republike Srpske je "Šuter", a oficijelni kupaći kostim je "Ekskluziv" iz Banjaluke.

Za estetsku pripremu 30 najljepših djevojaka Republike Srpske pobrinuće se Frizersko-kozmetički centar "Tač" iz Sarajeva i tržni centar "Dženanović" iz Zenice.

U okviru akcije "Nosim ružičasto za moju mamu", koja traje godinu dana, misice su juče u Bijeljini dijelile edukativne letke želeći da pozovu majke, učenice i djevojke da se informišu o karcinomu dojke kako bi na vrijeme spriječile ili otkrile pojavu te bolesti.

Pokrovitelj manifestacije je Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske i opština Bijeljina, koja je domaćin izbora za mis Republike Srpske.

Izbor za mis Republike Srpske, koji počinje u 20 časova, direktno će prenositi RTRS. Nezavisne

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

WEB design