Andrea Grkavac na svjetskom izboru modela "World Top Model 2018"

Objavljeno: . u kategoriji Moda i ljepota

Prelijepa Trebinjka Andrea Grkavac, model agencije Abc Models Mgmt International, predstavlja Srbiju na najprestižnijem svjetskom modnom takmičenju "World Top Model 2018" .

Andrea se već duže vrijeme bavi manekenstvom i član je ABC Models Mgmt International. Profesionalni rad ove modne agencije, sa iskustvom od 20 godina uspješnog rada u svijetu modne industrije, prepoznaju svjetski stručnjaci iz modnog svijeta i u Ženevi u toku 2015. godine daju upravo ovoj agenciji međunarodno priznanje za najbolju model management agenciju u Istočnoj Evropi. Tako je uslijedila i odlična saradnja s Major Model Milano, koja je upravo u agenciji Abc pronašla poslovnog partnera kako u organizaciji izbora World Top Model Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine tako i u “placement-u” profesionalnih modela. 

“Očekujem jedno nevjerovatno iskustvo koje će mi promijeniti život, vjerujem da ću dobiti mnogo prilika za dalju karijeru. Naravno biti predstavnik svoje zemlje mi je nevjerovatan osjećaj i zvanje kao Top Model of Serbia", istakla je ova ljepotica.

U prošlosti, događaj je organizovan u Milanu, Zürichu, Monte Carlo, Berlinu, Palma de Mallorci, Rimu, Zanzibaru, Göteborg, Lugano, Pragu i Budimpešti.

Svjetski izbor World Top Model 2018 ove godine se održava 09.12. u Milanu, gdje će se Andrea zajedno sa konkurentkinjama iz 40 zemalja svijeta boriti za ovu laskavu titulu i ugovor vrijedan 200.000 eura.

Inače, Andrea će biti specijalna gošća na predstojećem NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, koji će se održati na dvije lokacije i to od 12. do 13. novembra  u hotelu „Hills“ Sarajevo s početkom u 20h, dok je Alta Shooping Centar Sarajevo domaćin treće večeri sedmice mode, gdje će se na dan 14.11. s početkom u 19h održati modna revija pod nazivom „Alta Fashion Night“. Kampanja za 41. Nivea BH Fashion Week Sarajevo, urađena je u saradnji sa magazinom „Ljepota i zdravlje“. Zaštitno lice je šesnaestogodišnja Adna Zrno, koja je i ovogodišnja predstavnica BiH na World Top Model. Adna je pozirala ispred objektiva Aleksandra Arsenovića, a za njen make up, frizuru i styling  pobrinuo se Kosta Miljković.

Ove dvije ljepotice nakon Sarajeva zajedno putuju u Milano na svjetski izbor.

eTrebinje

 

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

17-11-2018
Najbrojnije zubačko selo nakon dvije decenije dobija asfalt (Video)
WEB design