Potpisan ugovor: Croatia Airlines od 3. maja leti na liniji Mostar-Zagreb

Objavljeno: . u kategoriji Putovanja

Na štandu Croatia Airlinesa u sklopu Mostarskog sajma potpisan je ugovor o uspostavi redovne linije između Mostara i Zagreba. Prvi avion iz Zagreba sletjet će u Mostar 3. maja, a od ranije je poznato da su cijene povratnih karata već od 89. eura.

Na maloj svečanosti, uz prisustvo brojnih uglednika, ugovor su potpisali direktor Aerodroma Mostar Marin Raspudić i Jasmin Bajić, predsdnik uprave Croatia Airlinesa.

Denis Lasić, ministar prometa i komunikacija u Vladi Federacije BiH kazao je kako je let uspostavljen sredstvima tog ministarstva.

"Drago mi je da smo tako pomogli Aerodromu Mostar, Gradu Mostaru i bar malo pokušali pomoći razvoju naše ekonomije. Ono što ja mogu obećati da će ta sredstva subvencija biti obezbijeđena kontinuirano, bar naredne tri godine", izjavio je Denis Lasić.

Kazano je kako su pregovori urađeni u rekordnom roku jer je učesnike nosila jasna želja te je izražena nada da će sudbina ovog projekta biti bolja od onih letova prije desetak godina.

Nevenko Herceg, premijer Vlade HNK, čestitao je svima na ovom poslu, na mogućnosti koja se otvara građanima da preko Zagreba budu povezani s čitavim svijetom te se ponadao da će letovi za izvjestan period postati svakodnevni.

"To zaslužuje Mostar, to zaslužuje Hercegovina. Posebne čestitke direktoru Croatia Airlinesa uz želju da ta kompanija što uspješnije posluje s nama", kazao je Herceg.
KLIX
Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

10-12-2018
SRBIJA I CRNA GORA U BORBI ZA POLUFINALE: Do sada neviđena ponuda za klađenje na jedan rukometni meč
10-12-2018
Plivači PVK "Leotar" nadmašili sva očekivanja – pehar i četrdeset osam medalja
WEB design