ZLATO, SREBRO i BRONZA za strelce Leotara (Foto)

Objavljeno: . u kategoriji Sport

U nedelju 08 Oktobra u Visokom je održano Finalno kolo juniora i kadeta BiH u vazdušnom oružju za 2017 godinu - Međunarodni program.


Strelci OSK Leotar su posle osvajanja zlata u juniorskoj i kadetskoj kategoriji na BH Prvenstvu u maju ove godine objedinili šampioniski niz i u kadetskoj konkurenciji dok su juniori juče bili drugoplasirani.

Mladi trebinjski strelac Aleksandar Šotra sa 378 upucanih krugova / vazdušna puška / u jučerašnjem finalnom kolu bio najbolje plasirani pojedinac, te je sa Aleksandrom Jaredićem (364) i Džodžo Borislavom (358) što je ukupno 1100 krugova u konačnom plasmanu Lige Leotaru bilo dovoljno za TREĆE mjesto u ukupnom plasmanu kadeta.

Juniorska ekipa Leotara u disciplini vazdušni pištolj u sastavu Govedarica Nikola (526), Aleksandar Šotra (514), Grubač Đuro (512) u ekipnom plasmanu je zauzela PRVO mjesto (1552 krugova) dok je u disciplini vazdušni pištolj kadetska ekipa Leotara u sastavu Aleksandar Šotra /343/, Đuro Grubač /337/ i Pavle Merćep /314/ u ekipnoj konkurenciji sa 994 upucanih krugova zauzela DRUGO mjesto.

„ Lično zadovoljan sa postignutim rezultatima, kao ekipa juniora smo pokazali da smo trenutno najbolji pištoljaši u Bosni i Hercegovini što je ujedno i veliki motiv za dalji rad. Sada nam slijede kratke pripreme i nadam se još boljem rezultatu jer nas već sledećeg mjeseca očekuju nastupi na Internacionalnim turnirima“. – komentar je jednog od najboljih BH juniora Aleksandra Šotre.

eTrebinje

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

19-09-2018
Počelo sređivanje prostora oko stare zgrade Novoteksa (Video)
18-09-2018
CRVENA ZVEZDA – NAPOLI: U Meridianu te čekaju najbolje kvote za večerašnji meč
WEB design