Partizan ostaje bez stadiona?

Objavljeno: . u kategoriji Sport

Viši sud u Beogradu potvrdio je raniju odluku da stadion "ЈNA" ne pripada Fudbalskom klubu Partizan, prenose beogradski mediji, pa bi stadion mogao da pređe u vlasništvo Ministarstva odbrane Srbije.

Spor je pokrenut još 1997. godine pred Drugim opštinskim sudom, a 1. januara 2010. prešao je u nadležnost Višeg suda, poslije uspostavljanja nove pravosudne mreže.

Ministarstvo odbrane je na osnovu ovlašćenja Republičkog javnog pravobranioca 20. marta 2007. protiv Sportskog društva Partizan obnovilo tužbu koja je prethodno bila podnijeta 19. novembra 1997. godine.

Prvu odluku Viši sud je donio 2013.godine, da bi nakon žalbe Partizana postupak bio vraćen na ponovno razmatranje. Četiri godine poslije prvobitne presude, donijeta je druga, istovjetna – stadion ne pripada Partizanu.

Partizan na ovu odluku priprema žalbu Apelacionom društvu.

"Partizan priprema žalbu Apelacionom sudu koja treba da bude podneta do kraja godine, a ono što je sada važno jeste da odluka Spelacionog suda mora da bude konačna i ne sme više biti vraćana pred Viši sud", rekao je Vladimir Vuletić, potpredsjednik Partizana.

Izvor: Nezavisne novine, Mondo

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

18-09-2018
CRVENA ZVEZDA – NAPOLI: U Meridianu te čekaju najbolje kvote za večerašnji meč
18-09-2018
Pri kraju prva faza izgradnje sistema za navodnjavanje Trebinjskog polja: VODA NA ZATVARAČU VEĆ NA PROLJEĆE
18-09-2018
Na ustoličenju Vladike Grigorija u Njemačkoj orilo se "Oj Kosovo,Kosovo"
18-09-2018
Srbi zaigrali kolo oko crkve na ustoličenju vladike Grigorija (Video)
WEB design