Nastavlja se sjajna tradicija vaterpola u Trebinju

Objavljeno: . u kategoriji Sport

Prvi red s lijeva na desno : Vuk Varaga, Miroslav Batinić, Stefan Bekan, Filip Čolović, Gojko Janković, Miljan Milidragović, Petar Ratković, Vladimir Grgurević.

Drugi red s lijeva na desno : Predsjednik kluba Zoran Čučković, Bogdan Kapor, Nikola Dervišević, Stefan Ratković, Nikola Lješković, Nikola Telebak, Kristijan Prodanović, Dositej Došlo, Sekretar kluba Branislav Krivoglav.

Posle obnavljanja rada kluba i ljetnjih priprema Vaterpolo klub „ Leotar “, dobio je poziv od VK Borac iz Banjaluke za učešće na vaterpolo kupu pod nazivom 1. „ Borac kup “, za igrače rođene 2001.godine i mlađe. Pored domaćina koji je nastupio sa dva tima, učešće su uzeli VK Marsonija ( Slavonski brod ), VK Spartak Prozivka ( Subotica ), VK Akademija B   ( Sarajevo ), VK Sloboda ( Užice ) i VK Valjevo. Vaterpolo turnir počeo je svečanim otvaranjem u petak 27.10.2017.godine  na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci.  

Posle 37 godina VK Leotar odigrao je prvu utakmicu na veliku radost svih vaterpolista koji su sve godine gradili slavu Vaterpolo kluba  „ Leotar “ i na veliku radost svih trebinjaca koji vole vaterpolo. Vaterpolo klub „ Leotar “ odigrao je ukupno četiri utakmice u kojima smo pretrpili poraze, li smo prezadovoljni otporom koji smo pružili. Naše zadovoljstvo leži u tome što smo samo četiri mjeseca uspjeli da treniramo i kao najmlađa ekipa na turniru pružili dostojan otpor svim učesnicima. Normalno da je ovo odličan podsticaj za ovu mladu ekipu jer sa završetkom radova na zatvorenom bazenu dobijamo mnogo bolje uslove za treninge i za takmičenja.

Veliko hvala Gradonačelniku Trebinja gospodinu Luki Petroviću, na podršci jer bez njegove podrške uopšte nebi imali mogucnost za učešće na vaterpolo turniru.

Vaterpolo klub "Leotar"

eTrebinje

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

18-09-2018
CRVENA ZVEZDA – NAPOLI: U Meridianu te čekaju najbolje kvote za večerašnji meč
18-09-2018
Pri kraju prva faza izgradnje sistema za navodnjavanje Trebinjskog polja: VODA NA ZATVARAČU VEĆ NA PROLJEĆE
18-09-2018
Na ustoličenju Vladike Grigorija u Njemačkoj orilo se "Oj Kosovo,Kosovo"
18-09-2018
Srbi zaigrali kolo oko crkve na ustoličenju vladike Grigorija (Video)
WEB design