Tromeč u Bileći: Oslabljeni pioniri OKK "Leotar" ipak stigli do pobjede

Objavljeno: . u kategoriji Sport

Juče je u Bileći odigrano redovno kolo Prvenstva RS, Područna liga - grupa "Hercegovina". Košarkaši OKK "Leotara" u tromeču sa KK "HEO" zabilježili su dvije pobjede i jedan poraz.

Da su jedna od najboljih ekipa u Bosni i Hercegovini pioniri (2003. godište i mlađi) pokazali su i juče. Iako oslabljeni neigranjem Uroša Aleksića i Marka Markovića koji se nalaze na mini pripremama košarkaške reprezentacije Srbije, pioniri OKK "Leotar" pobijedili su vršnjake iz Bileće rezultatom 86:74. Trebinjce su do pobjede vodili raspoloženi Bojanić (35p) i Milinković (35p), a poene su zabilježili još: Mišeljić, Ćuzulan, Bjelica i Bogdanović.

U drugoj utakmici kadetska selekcija OKK "Leotar" pobijedila je ekipu KK "HEO" rezultatom 80:65. Najefikasniji igrači u trebinjskoj ekipi juče su bili: Marković (19p), Tupanjanin (17p), Spaić (14p), Pažin (14p) i Karanac (10p).

Pobjeda u trećoj utakmici pripala je domaćinu, juniorskoj selekciji KK "HEO" koja je slavila rezultatom 98:90. Bolji od ostalih kod Trebinjaca bili su: Marković (28p), Kraljević (22p), Ratković (19p) i Ćeranić (14p).

U Omladinskom košarkaškom klubu "Leotar" rekli su nam da su zadovoljni igrom, zalaganjem i borbenošću svojih igrača, ali da je cjelokupni utisak pokvarilo niz spornih sudijskih odluka u sva tri meča, koje su, kako kažu u klubu, direktno uticale na rezultate mečeva.

eTrebinje

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

10-12-2018
SRBIJA I CRNA GORA U BORBI ZA POLUFINALE: Do sada neviđena ponuda za klađenje na jedan rukometni meč
10-12-2018
Plivači PVK "Leotar" nadmašili sva očekivanja – pehar i četrdeset osam medalja
WEB design