Plivači KVS „Leotar“ uspješni na plivačkom takmičenju u Sarajevu

Objavljeno: . u kategoriji Sport

Mladi plivači KVS „Leotar“  uspješno su nastupili proteklog vikenda na Međunarodnom plivačkom takmičenju u Sarajevu i  u veoma jakoj konkurenciji  Uroš Kundačina osvojio je srebrenu medalju na 100 metara prsno u omladinskoj konkurenciji, a Helena Lakić okitila se bronzanom medaljom u disciplini 200 metara leđno u kadetskoj konkurenciji.  Helena se plasirala i u finale na disciplini 50 metara leđno.  Teodora Kraljević plivala je finale u disciplini 400 metara slobodno. Mladom Igoru Kundačini ovo je bilo prvo takmičenje na ovome međunarodnom nivou i pored toga u svojim disciplinama otplivao je svoje lične rekorde.

„Zadovoljni smo nastupom naših plivača na tradicionalnom plivačkom mitingu u Sarajevu. Ove godine takmičenje u Sarajevu je podignuto na nivo najkvalitetnijih plivačkih mitinga u regionu i samim tim moramo biti prezadovoljni sa osvojenim medaljama i finalima, rezultatima,  naših takmičara  na FINA mitingu u Sarajevu. U narednom periodu nas očekuje nastavak treninga u Dubrovniku i odlazak na preostale MPM iz Velike nagrade balkanskih gradova“,  istakao je Veljko Piljević , trener u KVS Leotar.

Na takmičenju u Sarajevu učstvovalo je 389 plivača iz 37 klubova sa prostora Srbije, Makedonije, Katara, Crne Gore, Turske, Albanije, Austrije i Bosne i Hercegovine.

radiotrebinje.com

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

18-09-2018
CRVENA ZVEZDA – NAPOLI: U Meridianu te čekaju najbolje kvote za večerašnji meč
18-09-2018
Pri kraju prva faza izgradnje sistema za navodnjavanje Trebinjskog polja: VODA NA ZATVARAČU VEĆ NA PROLJEĆE
18-09-2018
Na ustoličenju Vladike Grigorija u Njemačkoj orilo se "Oj Kosovo,Kosovo"
18-09-2018
Srbi zaigrali kolo oko crkve na ustoličenju vladike Grigorija (Video)
WEB design