Trebinjac presudio Bajernu! (Video)

Objavljeno: . u kategoriji Sport

U velikom berlinskom finalu Ajntraht pobedio šampiona 3:1, Niko Kovač trijumfom naslijedio Jupa Hajnkensa, Trebinjac Mijat Gaćinović strijelac trećeg gola.

Fenomenalan uspjeh napravili su fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta - osvojili su nemački Kup pobjedom u finalu protiv velikog Bajerna rezultatom 3:1!

Niko Kovač je pokazao zašto ga je Bajern kaparisao za narednu sezonu, nadmudrio je Hrvat "starog vuka" na klupi Bavaraca Jupa Hajnkensa, i to uz veliki doprinos srpsko-hrvatske kombinacije na terenu Ante Rebića i Mijata Gaćinovića, kreatora svih golova na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Rebić je bio dvostruki strijelac, u 11. i 82. minutu, Gaćinović je stavio tačku u 96, za delirijum navijača zbog pehara na koji su čekali punih 30 godina.

Strijelac za šampiona Nemačke bio je Robert Levandovski u 53. minutu.

Srpski reprezentativac je praktično "odsvirao kraj" golom u poslednjim sekundama utakmice, kada je, posle kornera Bajerna na koji je išao i golman Ulrajh, dao "for" od svog šesnaesterca, pobjegao čuvarima, pretrčao čitav teren i rutinski plasirao loptu u praznu mrežu.

eTrebinje

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

WEB design