Ana "zlatna" u Mostaru (Foto)

Objavljeno: . u kategoriji Sport

U subotu , 30.06.2018 , na gradskom bazenu u Mostaru , održan je  II Međunarodni Plivački miting „ORKA AREN CUP 2018“. Organizator ovoga eminentnog plivačkog takmičenja bio  je Klub vodenih sportova „Orka“ iz Mostara. Na plivalištu pored Neretve okupilo se 381. plivač iz 27 klubova iz tri države , Norveške , Srbije i  Bosne i Hercegovine.

 

Učešće na ovome eminentnom plivačkom takmičenju uzeo je i Klub vodenih sportova „Leotar“. KVS „Leotar“ na plivalištu pored Neretve predstavljali su Neda Zirojević (2007) , Teodora Kraljević (2005), Kristina Piljević (2003) , Ana Popović (2001), Jovan Vukoje (2005), Filip Piljević (2005), Stefan Grubač (2003) i Vuk Danojlić (2003).

PLivači KVS „Leotar“ svoj klub u Mostaru su predstavili u odličnom „svijetlu“ , osvojivši tri medalje i postavivši niz ličnih rekorda. Najuspješnija od plivača KVS „Leotar“ , na mostarskom gradskom bazenu, bila je Ana Popović. Ana se pozlatila na 100m prsno dok se u duplo kraćoj disciplini 50m prsno  okitila sa srebrenom medaljom.  Pored Ana  medalju je u Mostaru osvojila i Kristina Piljević , ona se okitila brozanom medaljom na 100m prsno u juniorskoj kategoriji.

- Naši plivači su ostvarili odličan nastup u Mostaru. Zbog loših vremenskih uslova, u protekloj sedamici, nismo uspjeli redovno trenirati, na našem gradskom bazenu, ali i pored toga naši plivači su ostvarili svoje najbolje rezultate. Imali smo i mladu plivačicu Nedu Zirojević (2007) kojoj je ovo bilo prvo takmiče ali kojoj ni malo hladniji uslovi nisu zasmetali da otpliva svoje najbolje rezultate. Našim plivačima u narednom periodu predstoji niz takmičenja, na kojim , kao u Mostaru, očekujemo da ostvare zapažene rezultate. – istakao je , Veljko Piljević , trener u KVS Leotar.

eTrebinje

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

15-11-2018
Ovo su kvote NA DŽEKA i "Zmajeve" koje se NE SMIJU PROPUSTITI!
14-11-2018
Zdravstveni radnici proslavili Svete vračeve: Kroz novu opremu i kadar održati visok nivo usluga
WEB design