Razlog više da vjeruješ u pobjedu Rusije - samo u Meridianu!

Objavljeno: . u kategoriji Sport

Rusija je uspjela da uradi nešto za šta su mnogi mislili da je nemoguće - da izbaci Španiju sa Svjetskog prvenstva. Ako vjeruješ da "Zbornaja" sada može da prođe Hrvatsku - iskoristi najbolju kvotu u Meridianu.

To naravno nije sve, jer ako se desi da Hrvatska prođe dalje na penale - ova kladionica će svima koji se klade na prolaz Rusije VRATITI ULOŽENI NOVAC.

Što se tiče samog meča, Rusija će imati ogromnu podršku sa tribina, ali je i pored toga tim Zlatka Dalića izuzetan favorit. No i Španci su mnogima djelovali kao tim koji će vrlo lako dobiti domaćina ovog Mundijala, pa je Akinfeev odveo svoj tim dalje.

Ako pak vjeruješ da Rusi mogu u prvih devedeset minuta da dođu do pobjede - MEGA KVOTA U MERIDIANU JE 4.30.

A, ako se desi da Rusi povedu u prvih 10 minuta, možeš 12 PUTA UVEĆATI SVOJ ULOG.

Kao i na svim ostalim mečevima u nokaut fazi Svjskog prvenstva i na ovom meču možeš da dupliraš novac, ako se kladiš da će sudija konsultovati VAR.

Pred ovaj meč Rusi mnogo očekuju, a još od vremena Sovjetskog saveza reprezentacija nije stigla ovako daleko. Sada se već bude stare ambicije i mnogi vjeruju da ovaj tim može i do samog kraja. Ako se to desi, Rusija će da gori, a ti možeš dobro da napuniš džepove, jer je KVOTA NA TO FENOMENALNA.

Ovu SJAJNU PONUDUnađi samo u Meridianu!Zato, trk do kladionice da odigraš tiket!

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

15-11-2018
Ovo su kvote NA DŽEKA i "Zmajeve" koje se NE SMIJU PROPUSTITI!
WEB design