Borenović isključio Srđana Rogana iz partije

Objavljeno: . u kategoriji Hercegovina

Predsjednik Partije demokratskog progresa /PDP/ Branislav Borenović donio je odluku o isključenju iz članstva u partiji odbornika u Skupštini opštine Bileća Srđana Rogana, saopšteno je iz ove partije.


"Za PDP je neprihvatljivo i nedopustivo da naš odbornik, samoinicijativno, bez podrške Opštinskog odbora, pristupi većini okupljenoj oko SNSD-a", navedeno je u saopštenje.

Borenović je odluku o isključenju Rogana iz partije donio uz jednoglasan prijedlog Opštinskog odbora PDP-a Bileća, a na osnovu Statuta PDP-a.

Rogan je ranije danas izabran za predsjednika Skupštine opštine u Bileći, a za njegovog potpredsjednika Branko Aleksić /Snaga Hercegovine/.

Načelnik opštine Bileća Miljan Aleksić /SNSD/ potvrdio je skupštinsku većinu, nakon što je Rogan prešao iz opozicije i priklonio se vladajućoj većini, koju predvodi SNSD.

Kada se nedavno "poljuljala" skupštinska većina u Bileći, Rogan, koji je djelovao u opoziciji, odlučio je da im se prikloni, uprkos najavama iz vrha stranke, da će biti isključen iz PDP-a ukoliko se odluči na taj korak.

Rogan je nedavno izjavio da sam neće izaći iz PDP-a.

SRNA

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

18-09-2018
CRVENA ZVEZDA – NAPOLI: U Meridianu te čekaju najbolje kvote za večerašnji meč
18-09-2018
Pri kraju prva faza izgradnje sistema za navodnjavanje Trebinjskog polja: VODA NA ZATVARAČU VEĆ NA PROLJEĆE
18-09-2018
Na ustoličenju Vladike Grigorija u Njemačkoj orilo se "Oj Kosovo,Kosovo"
18-09-2018
Srbi zaigrali kolo oko crkve na ustoličenju vladike Grigorija (Video)
WEB design