U Jezerinama otvoreno igralište

Objavljeno: . u kategoriji Hercegovina

U Bilećkom naselju Jezerine otvoreno je višenamjensko sportsko igralište na dobrobit više od 110 djece i mladih koji žive u tom naselju.

Predsjednik Omladinske organizacije "Jezerine" Vladimir Miliodragović istakao je značaj zajedničkog rada i zalaganja da bi ovo naselje, u kom živi veliki broj djece i omladine, dobile kvalitetno igralište.

"Cilj nam je bio da generacijama koje stasavaju priuštimo prostor gdje će moći da provode slobodne vrijeme, koji do sada nisu imali", istakao je Milidragović i zahvalio sponzorima koji su podržali realizaciju ovog projekta.

Prostor gdje se nalazi sportsko igrališta uskoro će upotpuniti ljetnjikovac i igralište za najmlađe, kao i teretana na otvorenom.

Naselje Jezerine udaljeno je oko 2,5 kilometra od centra grada i u njemu je smješteno oko 80 domaćinstava, sa oko 110 maloljetnika, od kojih je oko 50 uključeno u rad Omladinske organizacije "Jezerine".

Projekat izgradnje višenamjenskog sportskog igrališta realizovan je u okviru projekta "Podrška mladima u lokalnim zajednicama" koji Međunarodna organizacija za migracije sprovodi u 15 opština u BiH.

U toku realizacije ovog projekta finansijsku podršku pružila je i opština Bileća.

SRNA

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

15-11-2018
Ovo su kvote NA DŽEKA i "Zmajeve" koje se NE SMIJU PROPUSTITI!
14-11-2018
Zdravstveni radnici proslavili Svete vračeve: Kroz novu opremu i kadar održati visok nivo usluga
WEB design