Nastavljena "sječa" DNS-ovih kadrova: Smijenjen i direktor Željeznica RS Dragan Savanović!

Objavljeno: . u kategoriji Republika Srpska

Direktor Željeznica Republike Srpske Dragan Savanović smijenjen je sa pomenute funkcije!

 

Savanović je smijenjen samo dan nakon što su to, nakon sastanka u Doboju, zatražili predstavnici osam sindikata koji djeluju unutar ovog preduzeća, kao i predstavnik Boračke organizacije ŽRS.

– Pod rukovodstvom direktora Dragana Savanovića, rad unutar Željeznica RS je u potpunosti obesmišljen jer svoje poslušnike nagrađuje povećanjem plate u enormnim procentima a umanjuje primanja i prava običnim radnicima i boračkoj populaciji – navedeno je, između ostalog, u pomenutom saopštenju, a opširnije čitajte OVDJE.

Inače, Savanović je kadar DNS-a, stranke koja je najviše pogođena smjenama koje odmah nakon izbora najavio predsjednik RS Milorad Dodik, pod obrazloženjem da su pojedinci iz stranaka koalicije SNSD-DNS-SP radili samo na ličnoj promociji, a ne ujedno i za kandidate za inokosne funkcije, predsjednika RS i srpskog člana Predsjedništva BiH, Željku Cvijanović i samog Dodika. Za pojedince je naglasio da su radili i za “suprotnu stranu”, odnosno kandidate Saveza za promjene, Vukotu Govedaricu i Mladena Ivanića.

Podsjećamo, iz DNS-a, od zvučnijih imena, već su smijenjeni direktor Nove banke Milan Radović, ministar prosvjete i kulture Dane Malešević, direktor RiTE Ugljevik Đorđe Popović, direktor Poslovne zone “Banjaluka” Saša Panić, direktorka Šumskog gazdinstva “Vrbanja” u Kotor Varošu Daliborka Kerezović-Damjanović i drugi.

Među zvučnijim imenima već nedjeljama se spominje i direktor “Autoputeva Srpske” Nenad Nešić, ali je za sada još uvijek na pomenutoj poziciji.

Srpska Cafe

 

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

17-11-2018
Najbrojnije zubačko selo nakon dvije decenije dobija asfalt (Video)
WEB design