Petrović: Dodik najviše pomogao, a izgubio u Doboju

Objavljeno: . u kategoriji Republika Srpska

Gradonačelnik Doboja Obren Petrović obratio se danas javnosti nakon sastanka s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom poručivši da podržava lidera SNSD-a - snagu i energiju koju on pokazuje u radu.

Petrović je rekao da cijeni samo rad i da će Dodik imati njegovu podršku.

''Sigurno da ćemo ove četiri godine iskoristiti da dobijemo pomoć i Vlade Republike Srpske i Savjeta ministra, sutra počinje izgradnja sportske dvorane i sigurno da će biti normalno jedno gradilište, očekujem od predsjednika da posjeti gradilišta. Predsjednik Dodik je izgubio u Doboju, nažalost čovjek koji je najviše pomagao je najlošije prošao'', rekao je Petrović.

Dodao je da ''mora imati ljude od akcije''.

''Siguran sam da će se to popraviti, moramo dati glasove koji pomažu gradu Doboju. Moramo imati ljude od akcije. Spreman sam da s predsjednikom radim u narednom periodu. Energija koju predsjednik Dodik ima je stvarno velika, mislim da će ovi ljudi u Sarajevu to iskoristiti. Mi imamo odluku Skupštine od 180 članova, Dodik ima podršku. Pozivam Miću Mićića i Cicka Bjelicu, da izvrše pritisak na GO da se to uradi. Mi predstavljamo sve građane Republike Srpske i sve one što poštuju Republiku Srpsku. Nemamo nikakvih zahtjeva već da se se nastavi podrška koju smo dosad imali. Dodik je pokazao da voli Doboj. Ja ovdje cijenim samo rad. Ovo što Dodik radi, s tolikom snagom i energijom. Znam da boli istina, ali mislim da Doboj u narednom periodu biti još bolji i još ljepši'', poručio je on.

Na pres-konferenciji javnosti se obratio i Milorad Dodik.

N1

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

17-11-2018
Najbrojnije zubačko selo nakon dvije decenije dobija asfalt (Video)
WEB design