Vozaču Jovu Džodžu mladić pucao u noge

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

Jovu Džodžu (54), vozača privatne firme "Bonita" iz Trebinja, napala je u utorak naveče u naselju Gorica u ovom gradu grupa mladića, od kojih mu je jedan pucao u noge, zadavši mu prostrelnu ranu u predjelu koljena.

Jovo Dzodzo

Nakon toga su došli policija i vozilo Hitne medicinske pomoći koji su ga prevezli i zbrinuli u Opštoj bolnici Trebinje.

Sve se, kaže Jovo, koji leži na Odjeljenju hirurgije u ovoj medicinskoj ustanovi, dogodilo iznenada, oko 22.30. Kada je, nakon što je radnike firme kombijem prevezao kućama, izašao da izbaci smeće u kontejner u blizini Osnovne škole "Sveti Vasilije Ostroški", iz mraka su iskočila tri do četiri mladića.

"Izbacio sam smeće i vratio se nazad da do kuće prevezem još jednu radnicu kada je grupica njih istrčala ispred mene sa fantomkama na glavama, a onda sam čuo i zvuk natezanja pištolja i repetiranje, a onda mi ga je stavio na sljepoočnicu", kaže Jovo.

U narednom se momentu, kaže, malo i snašao, reagujući instinktivno u samoodbrani, pa je nekako uspio da se oslobodi stiska mladića i dvojica su odmah pobjegla, dok je mladić s pištoljem oružje okrenuo prema njegovim nogama i opalio.

On i radnica koju je vozio su pozvali pomoć, pristigle su i komšije iz okolnih kuća kada su začule pucanj i one su mu donijele čistog platna kojim je sam sebi zavio nogu, bojeći se da ne iskrvari dok ne dođe Hitna pomoć.

Jovo kaže da nema u koga sumnjati u ovom slučaju jer mladiće ne zna, već smatra da im je namjera bila da ga pokradu.

"Takvo je vrijeme došlo da ne smiješ ni banke imati u džepu jer te pokradoše, a i ako i nemaš novca, oni to ne znaju, ne treba im se opirati, već izvrnuti džepove i ćutati", kaže Jovo.

Govori da je zadobio prostrelnu ranu koja mu je samo očišćena i da se dobro osjeća.

U trebinjskoj policiji nema potvrda da su napadači otkriveni, već je saopšteno samo to da je u toku rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela teške tjelesne povrede. Nezavisne/V.Duka

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

WEB design