U Gorici se otvara šalter "Pošta Srpske"

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

U najvećem trebinjskom naselju Gorica iduće godine biće otvoren šalter "Pošta Srpske", da bi stanovnicima bilo omogućeno da lakše i efikasnije završavaju obaveze.


Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović je nakon današnjeg sastanka sa predstavnicima "Pošta Srpske" u Trebinju rekao da je veoma zadovoljan što će stanovnici Gorice u svom naselju moći da koriste poštanske usluge. 

"Želja nam je da mještanima ovog prigradskog naselja omogućimo lakši pristup i korištenje usluga `Pošta Srpske`", dodao je Petrović, te istakao da ovo nije jedini projekat koji će biti realizovan u ovoj mjesnoj zajednici. 

Ciljevi "Pošta Srpske" u narednom periodu su proširenje kapaciteta, te poboljšanje usluga, sa akcentom na uslugama brze pošte. 

"Želimo da što većem broju građana Trebinja omogućimo bolju i kvalitetniju uslugu. Veoma nas raduje skora realizacija planova kada je riječ o lakšem korištenju naših usluga", rekla je nakon sastanka direktor "Pošta Srpske" Jasminka Krivokuća. 

Sastanku su prisustvovali i zamjenik gradonačelnika Mirko Ćurić, izvršni direktori "Pošta Srpske" Milenko Vučeta i Zoran Protić, te direktor Područne jedinice Trebinje Jovo Kraljević. 

SRNA

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

WEB design