Draškovićeva razriješena dužnosti direktora Doma zdravlja

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

Branka Drašković danas je na lični zahtjev razriješena funkcije vršioca dužnosti direktora Doma zdravlja u Trebinju zbog imenovanja na funkciju direktora Akva parka "Grad sunca".


Zahtjev Draškovićeve prihvatili su odbornici Skupštine grada Trebinje, a za vršioca dužnosti direktora Doma zdravlja izabran je Vaso Mijanović, koji funkciju direktora Bolnice Trebinje obavlja od oktobra 2015. godine. 

Draškovićeva je funkciju direktora Doma zdravlja obavljala nešto više od godinu dana i za to vrijeme je uspjela da smanji troškove Doma, da pozitivno posluje, te redovno isplaćuje plate, poreze i doprinose. 

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović istakao je da je Draškovićeva jedan od najuspješnijih lokalnih direktora, te da mu je drago što privatni sektor prepoznaje kvalitetna gradska kadrovska rješenja. 

"Lijepo smo sarađivali. Draškovićeva je bila uspješna u poslu koji je obavljala. Zaustavljeno je povećavanje dugovanja, a Dom zdravlja prvi put nakon dugo vremena posluje pozitivno", rekao je Petrović i poželio Draškovićevoj dobre poslovne rezultate na novoj funkciji. 

SRNA

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

12-12-2018
Luka Petrović kao gradonačelnik ispunio uglavnom sva obećanja, realizacija neispunjenih se nastavlja
WEB design