TO Trebinje: Sa kompletnom ponudom na sajmu u Beogradu

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

Turistička organizacija grada Trebinja predstaviće kompletnu turističku ponudu na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji počinje u četvrtak, 22. februara.


Direktor Turističke organizacije Trebinje Marko Radić potvrdio je Srni da će tokom tri sajamska dana, ova organizacija imati sopstveni štand, na vrlo atraktivnoj i frekventnoj lokaciji, te istakao da očekuje rekordan broj posjetilaca.

"U izložbenom prostoru smo predvidjeli četiri info-pulta i dvije staklene vitrine, gdje je planirano da se uz promotivni materijal turističkih subjekata izlože prepoznatljivi i autentični hercegovački proizvodi - vino, med, smokve, ljekovito bilje, suveniri i različiti proizvodi kućne radinosti", rekao je Radić.

On je napomenuo da je površina izložbenog prostora na kojoj će izlagati 36 metara kvadratnih, te da su se dobro pripremili, zbog čega se nadaju da će predstavljanje biti uspješno.

"Za razliku od prethodnih, ove godine ćemo imati i aktivnu prezentaciju zajedničke turističke ponude Nevesinja, Gacka, Bileće, LJubinja i Trebinja u jednom integrisanom proizvodu i jedinstvenoj ponudi", dodao je Radić.

Očekuje se da će u okviru ovogodišnjeg sajma ponudu predstaviti više od 1.200 domaćih i inostranih izlagača iz više od 56 zemalja svijeta, a da će manifestaciju posjetiti više od 75.000 posjetilaca, zbog čega je ovaj sajam apsolutni lider regiona.

Iz Turističke organizacije Trebinja pozivaju građane Beograda, kolege, saradnike i poslovne partnere, ali i sve potencijalne posjetioce ovogodišnjeg sajma turizma da posjete štand Trebinja, gdje će im biti predstavljeno ono najbolje što Hercegovina nudi.

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

10-12-2018
SRBIJA I CRNA GORA U BORBI ZA POLUFINALE: Do sada neviđena ponuda za klađenje na jedan rukometni meč
10-12-2018
Plivači PVK "Leotar" nadmašili sva očekivanja – pehar i četrdeset osam medalja
09-12-2018
Priče s' kamena: Legenda o Nemanjićima (Video)
WEB design