Ovako će izgledati stambeno – poslovni kompleks „Centar“ – specijalni popusti do kraja mjeseca (Video)

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

Sponzorisani tekst

Ne propustite priliku da do kraja mjeseca ostvarite specijalni popust od 5 odsto na kupovinu stambene jedinice ili poslovnog prostora u strogom centru Trebinja, na ekskluzivnoj lokaciji – Ulica Kralja Petra Prvog Karađorđevića (Glavna ulica) u stambeno  – poslovnom kompeksu “Centar”.

U ponudi su stanovi različitih struktura od garsonjera 23 m2 do  penthausa od 140 kvadrata.

A kako će novi stambeno – poslovni kompleks “Centar “  koji je počao da se gradi prije dva i po  mjeseca i dobio prve obrise izgledati  pogledajte u videu:

Očekuje  vas izuzetnost u kvalitetu gradnje, vrhunski građevinski materijali, zvučna, toplotna i hidro izolacija, sistem grijanja i hlađenja, krovni  bazeni za isplivavanje (dimenzije 15 x 6 matara) na oba objekta, podzemne garaže,  poslovni prostori, zelene površine, uređena igrališta…. , Stambeno – poslovni kompleks “Centar” nije samo mjesto za stanovanje, to je prostor koji će vam obezbijediti kvalitetan život.

Sama lokacija obezbjeđuje maksimalnu uštedu vremena jer vam je sve na “dohvat ruke”.

Stotinu metara udaljeni su pješačka zona i stoljetni platani, park, Stari grad, Gradska uprava, Centar za dozvole, Poreska uprava….

Kada je u pitanju oprema, u izgradnji se koriste najkvalitetniji materijali, u što će se potencijalni kupci moći uvjeriti u “šou rumu”  koji će biti otvoren sredinom mjeseca i u kome će biti izloženi svi materijali, odnosno koji će biti vjerodostojna replika Vašeg budućeg stana.

Osim podzemnih garaža, krovnih bazena i panoramskih terasa, i zajedničkog prostora za sve vlasnike stambenih jedinice, svi stanovi biće opremljeni vrhunskom porculanskom keramikom koju će kupci moći da izaberu u nekoliko boja, masivnim hrastovim parketom, grijanjem i hladjenjem  po najmodernijem sistemu klima (multi-split klima uredjaji)…

U prvoj fazi grade se dvije zgrade  koje će biti useljive na ljeto 2019. godine. Investitor je firma Herc invest, a izvođač radova Herc gradnja. Projekat i video prezentaciju radila je Kontura iz Trebinja.

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

10-12-2018
SRBIJA I CRNA GORA U BORBI ZA POLUFINALE: Do sada neviđena ponuda za klađenje na jedan rukometni meč
10-12-2018
Plivači PVK "Leotar" nadmašili sva očekivanja – pehar i četrdeset osam medalja
WEB design