PDP: Podrškom vladajućoj većini, tri odbornika izdala glasače; Ćebedžija: PDP je svjestan izbornog poraza

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

Trebinjski PDP smatra da su tri nezavisna odbornika u Skupštini grada, napuštanjem svojih stranaka i davanjem podrške vladajućoj većini predvođenoj SNSD-om, iznevjerili hiljade glasača.


Šef Kluba odbornika PDP-a u Skupštini grada LJubiša Krunić kaže da su njegove dojučerašnje kolege na taj način obezbijedile sebi radna mjesta u elektro-energetskom sektoru i da su pokazali da je riječ samo o, kako kažu, ličnom interesu. 

On je naveo da je riječ o odbornicima Nenadu Šarencu /PDP/, Dušanu Kovaču /SDS/ i Neđu Ćebedžiji /PDP/ koji su zaposleni u Hidroelektranama na Trebišnjci i Matičnom preduzeću. 

Odbornik PDP-a u lokalnom parlamentu Saša Borjan upitao je čime su ova tri nezavisna odbornika zaslužila da dobiju posao u ovim ustanovama. 

"Smatramo da je riječ o gruboj zloupotrebi elektro-energetskog sektora. Imamo pravo da kažemo da se ovaj prelazak iz Saveza za promjene u vladajuću većinu može nazvati političkom korupcijom", mišljenja je Borjan. 

Krunić i Borjan održali su konferenciju za novinare ispred Upravne zgrade Hidroelektrana na Trebišnjici.

Nezavisni odbornik u Skupštini grada Trebinja Neđo Ćebedžija izjavio je Srni da je PDP napustio zbog unutarstranačkih trzavica i podmetanja koja ne prestaju.
"Očigledno je da PDP-u nedostaje političkih tema i ideja i da samo žele da skrenu pažnju na sebe svjesni poraza na idućim izborima", istakao je Ćebedžija upitan da prokomentariše tvrdnje trebinjskog PDP-a da su Nenad Šarenac /PDP/, Dušan Kovač /SDS/ i on napuštanjem svojih stranaka iznevjerili hiljade glasača i obezbijedili sebi radna mjesta u elektro-energetskom sektoru. 

Ćebedžija je poručio da će značajan pad glasova PDP-a na oktobarskim izborima pokazati ko je iznevjerio birače, a ko nije. 

Šarenac i Kovač danas nisu bili dostupni Srni za komentar.

SRNA

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

15-11-2018
Ovo su kvote NA DŽEKA i "Zmajeve" koje se NE SMIJU PROPUSTITI!
14-11-2018
Zdravstveni radnici proslavili Svete vračeve: Kroz novu opremu i kadar održati visok nivo usluga
WEB design