Cvijanovićeva u Trebinju (FOTO)

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović sastala se sa gradonačelnikom Trebinja Lukom Petrovićem i predstavnicima gradske vlasti.

U svojstvu potpredsjednika Saveza nezavisnih socijaldemokrata Željka Cvijanović održala je sastanak sa predstavnicima vladajuće koalicije u Trebinju.

Predsjednica Vlade razgovarala je i sa predstavnicima Udruženja porodica sa problemom steriliteta "Bebe" Trebinje.

Zajedno sa gradonačelnikom Lukom Pertovićem, Cvijanovićeva je posjetila i trebinjsku pijacu, gdje je razgovarala sa prodavcima.

Cvijanovićeva na trebinjskoj pijaci

Kako je planirano, Cvijanovićeva ce posjetiti i lokaciju na kojoj se gradi zatvoreni olimpijski bazen.

U infrastrukturne projekte na podrucju grada Trebinja u posljednjih godinu i po dana uloženo je oko 20 miliona KM, rekao je Srni nacelnik Odjeljenja za prostorno uredenje grada Marko Rikalo.

Zahvaljujući Vladi Republike Srpske, preduzeću "Hidroelektrane na Trebišnjici" i budžetu Grada Trebinja provode se projekti rekonstrukcije puteva, vodosnabdjevanja, rasvjete, fekalne i oborinske kanalizacije, navodnjavanja, kao i projekti izgradnje i proširenja parkinga, pješackih staza, izgradnje atletske staze na stadionu "Police"...

"Iz gradskog budžeta za ove projekte izdvojeno je oko osam miliona KM, dok su Vlada Srpske i HET izdvojili oko 12 miliona KM", istakao je Rikalo.

RTRS

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato

16-11-2018
Iz štampe izašla knjiga "Đed koji je volio karpuzu" (Video)
WEB design