Toni Cetinski u Trebinju najavio BH turneju (Foto)

Objavljeno: . u kategoriji Trebinje

Trebinje - Hrvatski pjevač Tony Cetinski bh. turneju pod nazivom "Opet si pobijedila", umjesto u Sarajevu, kako je prvobitno najavljeno, započet će koncertom u Trebinju. Prema riječima organizatora Siniše Tomića iz agencije "Front Stage", nastup će biti upriličen 18. aprila u sportskoj dvorani "Miloš Mrdić".

- Ovo je prvi koncert koji će se održati u sklopu ovogodišnje bh. turneje. Ulaznice za sve koncerte uskoro će biti u prodaji, a sigurno je da će se moći kupiti putem sajta Kupikartu.ba te na svim prodajnim mjestima ove internetske stranice - dodaje Tomić.

Toni Cetinski je, zajedno sa predstavnicima koncertne agencije Front stejdž, koja je organizator turneje, u bašti čuvenog trebinjskog Hotela Platani danas tim povodom imao i konferenciju za novinare, istakavši da mu je naročito drago što upravo u ovom gradu započinje bosanskohercegovačku svirku.

Namjerno je, kaže, tražio da pres bude na otovorenom, jer je dan bio prelijep, pa se, kako kaže, malo prošetao gradom i uvjerio da je obraćanje novinarima mnogo bolje iz suncem okupanih Platana, nego u zatvorenim prostorijama.

"Iako nije bilo nekog posebnog razloga da u Trebinju započnemo turneju, drago mi je da je to ovaj grad, čijim sam izgledom, rijekom, prirodom i ljudima oduševljen, pa očekujem isto tako dobar koncert i provod u aprilu", rekao je na pres konferenciji Cetinski.

"Prvi put sam u Trebinju gdje uopšte nisam znao šta me očekuje, jer nisam znao ništa o ovom gradu, ali mi je sada još draže što smo tu i što tu počinjemo", ponovio je Toni.

Publika mu je, dodaje, svugdje ista, svugdje je jednako voli, bez razmišljanja ko je ko i ko je odakle, pa tako i svugdje nastupa isto, kako kaže, uvijek sa jednakim  žarom i sa jednako otvorenim srecem.

"Nema malo malo manje ili malo više otvorenoga srca, ili dođi sa otvorenim srcem ili budi kući, tako da i ja uvijek jednako iskreno nastupam, pjesmama sa ljubavnom tematikom, što je nešto što je nepresušno, nešto što objedinjuje sve mlade i sve ljude koje razmišljaju o ljubavi kao nečem lijepom i pozitivnom", kazao je Cetinski.

U sklopu ovogodišnje BH turneje Tonija Cetinskog, pored Trebinja, na listi su se našli Sarajevo (15. maj), Tuzla (17. maj) i Banjaluka (1. jun).

Osim starijih hitova, Toni će premijerno otpjevati i nove pjesme sa aktuelnog albuma koje publika još nije imala prilike čuti uživo.

Gradonačelnikova dobrodošlica

Dobrodošlicu Toniju Cetinskom poželio je gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević koji je izrazio nadu da će ovo biti samo uvod u niz budućih koncerata koje će hrvatske zvijezde održati u ovom gradu.

"Toni Cetinski i njegov bend imaju punu podršku trebinjske vlasti koja mu želi dobar koncert, punu dvoranu i uspjeh u budućnosti", rekao je Vučurević.

Nezavisne novine/eTrebinje

 

Objavi na Facebook profilu

Poslednje dodato